Start/ Fordon/ Tillbehör/ TURTLE WAX CLAY CLOTH

TURTLE WAX CLAY CLOTH

Turtle Wax Clay Cloth lerduk tar snabbt och effektivt bort ytbeläggningar som föroreningar, beläggningar från bromsar, lackeringsrester mm. För bästa resultat bör lerduken användas med Clean & Shine Exterior Detailer. Perfekt för handbearbetning i svåråtkomliga utrymmen.

Turtle Wax Clay Cloth

Bruksanvisning

1. Turtle Wax Clay Cloth levereras med en skyddande beläggning. Före användning måste denna tas bort. Gör detta genom att mätta gummibeläggningen med fönsterputs Clear Vue Glass Clean och utan tryck putsa en glasyta fram och tillbaka, därefter upp och ner. Upprepa rörelsen ett par gånger och Clay Cloth är klar att användas. 2. SprayaClean & Shine Exterior Detailer eller likvärdigt som ”smörjmedel” på den yta som ska bearbetas. Använd Clay Cloth's gummibelagda yta fram och tillbaka, ej i cirklar och använd inte utanför smord yta. Torka av överflödigt ”smörjmedel” med microfibersidan av Clay Cloth och gå vidare till nästa yta.

Att tänka på

OBS! Skulle Clay Cloth tappas på marken eller bli smutsig, släng den inte som med en vanlig Claybar, den kan enkelt sköljas av och användas igen. Tvättas rent med mildare tvållösning vid behov.

FÖRPACKNING:

6

ARTIKELNR:

3262

EANKOD:

7314890032625