Om SEAB Sverige

Vår resa började för mer än 50 år sedan. Vi skulle bli det företag som såg till att den svenska marknaden hade tillgång till de bästa produkterna för bilvård.

 

Vi tillhandahåller idag produkter av hög kvalitet för att vårda, bevara och skydda fordon, hem och garage.

Med hjälp av starka varumärken skapar vi affärsmöjligheter, lönsamhet och tillväxt för våra samarbetspartners.

Vi är verksamma också i de övriga nordiska länderna och sysselsätter cirka 150 personer med en omsättning på cirka 600 miljoner kronor per år. Huvudkontoret finns i Sigtuna utanför Stockholm. 

Vårt erbjudande

Vi representerar idag ett stort antal, globala starka varumärken på den svenska marknaden. Inom bilvård är det främst Turtle Wax, Armor All och Turtle Wax Pro för professionella användare. För lite bredare användningsområden har vi t ex WD-40, Gorilla Glue, Hammerite, Wunder-Baum och mer tekniska nischade produkter under Bar's, Permatex och CorroProtect.

 

Våra kunder

De kommer från vitt skiljda branscher med många olika kravställningar som är specifika för biltillbehör, bensinbolag, gör-det-själv, dagligvaror, bygg, bilhandlare, varuhus och företag som säljer mot industrin. Vi anpassar kampanjer efter säljytans utformning och tvärtom för att skapa så effektiv försäljning som möjligt. Tveka inte att kontakta oss om du vill utforska gemensamma affärsmöjligheter.